Împrumutul extra scurt

Ușor de luat, rapid de achitat

Întâmpină fără griji orice cheltuială care vine pe nepusă masă! Doar ai la dispoziție noul împrumut Provident pe care îl primești la fel de repede, dar îl poți returna într-un termen mult mai scurt: 12 sau 14 rate săptămânale. Practic, este creditul tau până la salariu, dar mai flexibil și mult mai accesibil.

Ia acum un împrumut Provident cu toate avantajele pe care le știi deja, plus rambursare rapidă!

✔ 12 rate săptămânale pentru 600 de lei ✔ 14 rate săptămânale pentru 800 de lei

✔ Doar 2 acte: dovadă de venit și de reședință ✔ Nu îți trebuie nici garanți, nici garanții                              

✔ Bani în mână, în 48 de ore (cu serviciul opțional de gestionare la domiciliu)

Totodată, pentru a vă ajuta să obțineți împrumutul potrivit nevoilor dumneavoastră, a vă prezenta oferta noastră și a participa la promoțiile și campaniile Provident, informațiile din prezența secțiune sunt exclusiv utilizate în scopul contactarii de către departamentul Relații cu Clienții Provident. Consimțământul în scop de marketing și profilare automată, va fi obținut punctual la data la care sunteți contactat de reprezentantul Provident. Informațiile sunt stocate pe o perioadă limitată, în conformitate cu Politica de retenție a companiei și nu vor fi transferate altor entități din cadrul Grupului IPF din care Provident face parte, în lipsa exprimării consimţământului expres pentru scopurile declarate.

Vă puteți retrage în orice moment consimțământul pentru activitățile de prelucrare a datelor dumneavoastră personale, utilizând formularul de aici. Pentru detalii despre modalitățile de prelucrare a datelor dumneavoastră personale și drepturile dumneavoastră (de acces la datele personale, de ștergere, de informare, de restricționare a prelucrării, de rectificare, de a nu fi supus unei decizii automate inclusiv crearea de profiluri, dreptul la portabilitatea datelor, dreptul de opoziție, dreptul de a vă adresa justiției), vă rugăm să accesați Politica de confidențialitate sau rubrica Date Personale.

Calculează, completează formularul și te contactăm noi în cel mai scurt timp!

Am peste 18 ani
Sunteţi de acord să primiţi comunicări de Marketing?

Simulator online credit rapid

Vrei banii în 48 de ore?

Atunci alege serviciul opţional de gestionare la domiciliu a creditului, un serviciu auxiliar oferit contra cost, care îţi permite să primeşti banii în mână, în maximum 48 de ore, la tine acasă. Nu ai nevoie de un cont bancar iar ratele le vei plăti în confortul propriei tale locuinţe.