Elena Vîrlan


Elena este un specialist în domeniul home & deco cu o experiență de peste 7 ani. Aceasta a lucrat ca editor www.1001case.ro începând cu februarie 2008, iar din luna iulie a aceluiași an începe să își diversifice experiența în cadrul revistei de bricolaj, Domus Util.

Pasiunea pentru design interior și, in general pentru frumos, a ținut-o permanent conectată la domeniul home & deco, astfel că, începând cu ianuarie 2010, începe să lucreze ca redactor-reporter pentru revista Domus. Din iulie 2014 Elena făce din nou trecerea către online în același domeniu pe care l-a îndrăgit dintotdeauna.


 Articole scrise pe www.provident.ro:


7 utilizări practice ale balconului

Deși mulți proprietari de apartamente îl folosesc doar ca depozit pentru ustensile, balconul reprezintă un spațiu foarte ofertant din punctul de vedere al modalităților de utilizare... Citește mai mult.

Cum calculezi bugetul de amenajare a locuinței?

Dacă ai achiziționat o locuință nouă sau ai decis să o reamenajezi pe cea în care locuiești deja, te vei lovi de o problemă inevitabilă: calcularea bugetului de amenajare... Citește mai mult.

Cum îți poți înfrumuseța grădina cu bani puțini și eforturi mici?

Ți-au plăcut imaginile cu grădini din reviste sau de pe Internet? Ţi-ar plăcea să ai şi tu un astfel de spaţiu colorat și vesel, însă nu dispui de un buget consistent? Citește mai mult.

Nu ai timp de renovare? Află cum poți reînprospăta rapid decorul

Renovarea locuinței implică foarte mult deranj, șantier, mizerie, praf și, mai mult de atât, costuri mari. Dacă finisajele nu sunt într-un stadiu avansat de deteriorare, poți reîmprospăta decorul... Citește mai mult.

Grădina verticală din balcon

Într-un oraș mare și aglomerat, în care zgomotul și poluarea scad considerabil calitatea vieții, îți dorești, inevitabil, să te refugiezi într-un spațiu verde și relaxant...Citește mai mult.

Cum poți reduce costurile de renovare a locuinței?

Renovarea unei locuințe pornește de la suma pe care îți permiți să o aloci pentru acest demers. Dezamăgirea apare atunci când constați că materialele și lucrările de renovare... Citește mai mult.

Cum poți transforma podul casei într-un spațiu locuibil

Transformarea unui pod într-o mansardă locuibilă este o idee pe cât de provocatoare, pe atât de solicitantă. Însă, acest demers aduce după sine multiple avantaje... Citește mai mult.

Lucruri vechi într-un decor nou

Zugrăvirea sau renovarea parțială a locuinței nu este urmată întotdeauna de înlocuirea mobilierului cu altul nou. Când bugetul de amenajare este mic sau vrei să economisești bani... Citește mai mult.

Top 10 plante de apartament ușor de întreținut

Plante de apartament 1 - ProvidentToți iubim plantele de apartament, însă entuziasmul dispare atunci când descoperim cât de sensibile sunt unele specii de flori...Citește mai mult.

5 trucuri de amenajare a garsonierei cu buget mic

Dacă achiziționarea unei garsoniere a depășit suma alocată și nu ți-au mai rămas suficienți bani pentru a o utila, nu este cazul să dezarmezi. Există numeroase soluții... Citește mai mult.